Gojenje pasemskih in eksotičnih vrst ptic – Ptice Slovenija

Izpust golobov na poroki

Izpust belih in barvnih golobov pismonošev na poroki - simbolika miru

Izpust golobov na poroki kot plemenita gesta simbolike miru

Pričujoči trenutek združevanja dveh duš v svetem zakonu je eden najlepših in najpomembnejših v življenju vsakega para. Čustva na vrhuncu, polni pričakovanj ob tem pa vsaka malenkost dodaja poseben pomen tej svečani priložnosti.

Eden izmed najlepših simbolov, ki ga lahko vključite v svojo poročno slovesnost je izpust golobov pismonošev, simbolizirajo prisotnost Svetega Duha. 

Pomen goloba v krščanstvu je globok kot njegova prisotnost v zakonu

Golobi pismonoši že stoletja nosijo simboliko, ki je tesno povezana s krščanstvom, a hkrati sega onkraj verskih okvirov in predstavlja univerzalni simbol miru, ljubezni in upanja. V krščanstvu se golob pojavlja v številnih svetopisemskih zgodbah in simbolizira prisotnost Svetega Duha, ki nosi sporočila miru in sprave.

V Svetem pismu se golob pojavi kot simbol Svetega Duha, ki je bil poslan, da bi oznanjal mir in upanje. Izpust golobov pismonošev na poročni slovesnosti tako lahko simbolizira prisotnost Svetega Duha med novim zakonskim parom, ki ju bo vodil skozi vse življenjske izzive.

Golob je bil pogosto uporabljen v Bibliji kot simbol miru in ljubezni. Izpust golobov pismonošev na poroki tako lahko predstavlja zaobljubo para, da bosta gradila svoj odnos na miru, razumevanju in ljubezni.

Golob predstavlja tudi povezanost med nebom in zemljo ter med Bogom in ljudmi. Izpust celotne jate golobov pismonošev na poroki lahko simbolizira povezanost med ženinom, nevesto in njuno skupno prihodnostjo.

Ta plemenit in čaroben trenutek lahko dodaja poseben pomen vaši poročni slovesnosti in ustvari neizbrisen spomin za vas in vaše goste.

Ne glede na to, ali se odločite za izpust golobov kot simbol miru in ljubezni ali zgolj kot čudovit prizor za vaš poseben dan, bomo poskrbeli, da bo ta trenutek nekaj posebnega. Stopite v stik z nami danes in ustvarimo skupaj čaroben začetek vašega življenja v zakonu.

Priporočena donacija za izpust golobov pismonošev iz rok ženina in neveste ter izpusta celotne jate golobov je 100 evrov. Vaša donacija bo pomagala pokriti morebitne izgube ptic zaradi naravnih razmer ali ptic ujed. Za izračun potnih stroškov glede na oddaljenost od kraja dogodka se dodatno pričakuje finančna kompenzacija.

Pogovorimo se o vaših željah

ZAPRI